fredag 4. januar 2013

Horoskop Februar 2013 Vekten

Kreativitet, lek, forelskelse og barn er temaer denne måneden. Du gleder deg over livet. I slutten av måneden kommer alvoret tilbake og du tar tak i hverdagen din. Jobb, helse og trening går hånd i hånd med dine daglige rutiner. Dyr inspirerer deg. Frem til 21.2 2013 blir møter vellykkede og invitasjonene står i kø.

Resten av måneden kommuniserer du godt med kolleger og jobber raskt. Rutiner endres og hverdagen går på skinner. Frem til 4.2 blir reiser og kurs en suksess. Søsken introduserer deg for et tiltrekkende partneremne. Du kommuniserer hensynsfullt. Resten av måneden ligger alt til rette for vellykket ommøblering, oppussing, påbygging eller flytting. Familien tar hensyn til deg og du tvinner dem rundt lillefingeren.

 Frem til 23.2 blomstrer fremdeles kreativiteten, evenementene står i kø og barn inspirerer deg. Kjærlighet ved første blikk er mulig og en romanse går i riktig retning. Resten av måneden er jobb og rutiner i fokus og det blir hektisk aktivitet i hverdagen. Det lønner seg å ta jevnlige pauser, lytte til kroppen og ta hensyn til hodepinen.