tirsdag 18. desember 2012

Horoskop Fiskene 2013

Men Jupiter bringer i hvert fall optimisme, personlig glede og mange nye muligheter inn i livet ditt. Ta vel vare på disse, for det blir 12 år til du får en slik ny sjanse. Din indre selvutvikling som du sikkert har startet med for flere år siden er fortsatt et prioritetsområde.

 I år blir det viktig å praktisere mer på et ytre plan det du har lært. Tiltak og engasjement i frivillige bistandsorganisasjoner er en mulighet. En annen er å gi all den støtte og hjelp til de som trenger det. For å vite mer om alt som skjer gjennom året, følg med i ukes- og månedshoroskop fremover. I jobb og yrkessammenheng blir dette et år du bør være på farten og vise fleksibilitet.

 Søke trygghet og komfort gjennom gamle vaner og illusjoner hjelper deg ikke. Likevel bør du være spesielt realistisk i slutten av mai og første halvdel av august. 2014 blir et virkelig toppår for pengene dine, men allerede i år, fra slutten av mai til midten av august, får du en liten forsmak for hva som vil hende til neste år. Gled deg!