lørdag 8. desember 2012

Horoskop 2013 Krepsen

Du må selv ta styringen og utviklingen over hendelsene i livet ditt. På den annen side, vil du også ha igjen for det. Du kommer ut som en vinner! Skolegang, formell som uformell, blir viktig. Alle typer videreutvikling og kurser som du har mulighet til å gjøre, bør du ta. Du vil arbeide både hardt og lenge for å erverve deg økonomiske fordeler.

Egentlig blir det bra helt frem til midten av juli. Da kan du faktisk få lønn for den enorme innsatsen du gjorde tidligere i året. I hele februar og til midten av mars, bør du likevel være forsiktig med å bruke penger - det er bedre å planlegge enn å forbruke. For yrke og karriere blir 2013 en prøvesmak for toppåret 2013! For å si det tydelig og klart, dette betyr at forhold hvor den kjærlige og lidenskapelige glansen er rustet hen, kan opphøre.

Eller det må en grundig snuoperasjon til. Er du i en slik situasjon, husk at valget alltid er ditt! Ettersom dette er en langsom prosess, skjer ikke ting over natten. Har du derimot et bra forhold til din elskede, vil det intime og fysiske begjæret for hverandre bare forsterke seg. For deg som søker romantikk og kjæreste, vil du ha så mange forhold du selv ønsker.