tirsdag 18. desember 2012

Horoskop Jomfruen 2013

Hjem og familie vil generelt ha et positivt år. Harmoni, balanse og kjærlighet vil herske innenfor husets fire vegger og spesielt i første halvdel. Det er en stor mulighet for at noen i familien gifter seg. Har du barn, blir forholdet til dem viktig. Ditt foreldreansvar blir fokusert på den måten at om endringer skulle skje, blir det viktig å tenke langsiktig.

Din herskende planet Merkur går hele fire ganger såkalt retrograd i 2013. Ofte er det en tid hvor dine planer blir forandret og misforståelser oppstår. For å vite mer i detalj hva som skjer i disse periodene, følg med i ukes- og månedshoroskop fremover. Penger og økonomi blir nå et langt mer seriøst emne enn tidligere år. Det behøver slettes ikke bety at din pengebinge ikke blir større, for det kan den. Men du må fremfor alt styre din økonomi – ikke la den styre deg!

Hva du tjener og forbruker må stå i riktig forhold. Verre er det egentlig ikke. For de fleste av dere vil karrieren være stort sett uforandret. Når det gjelder dine daglige arbeidsoppgaver, må du ikke slite deg ut med å stå til tjeneste for andre. Her må du finne en rett balanse mellom gi og ta.