lørdag 8. desember 2012

Horoskop 2013 Vekten

Den strenge men rettskaffende planeten Saturn vil være i ditt eget stjernetegn store deler av året. Denne planeten maner til forsiktighet. Du skal ikke gape over mer enn du kan svelge, er budskapet den gir deg. For å si det på en annen måte, du får hva du fortjener. Likevel, den gir deg belønning for den innsatsen du yter. Men du må gjøre jobben selv.

Så, 2013 blir ikke et hvileår – men valget er som alltid ditt! Du vil vokse gjennom samarbeid med andre kollegaer. Dette blir ikke et år hvor du får lettjente penger gjennom spill og gambling. Det samme gjelder investeringer. Tenk deg vel om hvis noen forsøker å snakke deg inn i gullkantede prosjekter. Nå må du jobbe for pengene dine.

Skal du bruke de til noe, bør du tenke langsiktig. Investere i hus, hjem eller fast eiendom kan gi deg gode avkastninger på sikt.Har dere en dypere kjærlighet for hverandre, bli ikke forbauset om dere treffes igjen i 2014.

Om du er i etablert og sunt parforhold eller ikke, kan du til tider være så forelsket at du lett glemmer dine daglige forpliktelser og gjøremål. Generelt er det viktig at du legger begrensinger på deg selv, men samtidig er åpen for nye og spennende muligheter. Da går kjærligheten rett til værs.